Wie zijn wei

Farmfun?

In de open velden tussen de koeien organiseren wij kei-koele bedrijfsuitjes, te gekke familie- of vriendenfeestjes en beestige vrijgezellenactiviteiten. In een charmante en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur.

Maak van je collega’s Funbelievable Friends, schenk die vrijgezel in je gezelschap een onvergetelijke namiddag of meet je met vrienden of familie tijdens doldwaze activiteiten. Plezier gegarandeerd!

Ontdek de FarmFun-website

Te gekke en originele bedrijfsuitjes,
feestjes en vrijgezellenactiviteiten op een belevenisboerderij

Of je nu op zoek bent naar een unieke setting voor je bedrijfsuitje, je je eens rot wilt amuseren met je vrienden of familie, of een onvergetelijke vrijgezellennamiddag wilt beleven: bij FarmFun vind je talrijke leuke en originele activiteiten die een garantie zijn op hilarische momenten en tonnen fun!

Plan je activiteit

Een greep uit ons uitgebreide aanbod

Onze belevenisboerderijen

Meer informatie over Farmfun of onze boerderijen?

Op onze website vind je alle informatie. FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen, supertoffe kinderfeestjes en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!

Naar de website
Let op: bij het doorgaan naar de website verlaat je het online reserveren.